Vacatures

Vacatures havenbedrijf Rotterdam

Op zoek naar vacatures bij een havenbedrijf in Rotterdam? Van der Most is hét havenbedrijf in Rotterdam met vacatures voor chauffeurs, planners en waskrachten. De haven van deze stad biedt een uitdagende werkomgeving voor mensen die geïnteresseerd zijn in vrachtwagens. Bekijk hier onze vacatures in de haven van Rotterdam

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Waskracht

Wij zoeken enthousiaste studenten die onze vrachtwagens laten blinken!

Vactures bij ons havenbedrijf in Rotterdam

Een baan bij een havenbedrijf in Rotterdam is een unieke ervaring. De haven van Rotterdam staat wereldwijd bekend als een van de meest bedrijvige havens, waar dagelijks duizenden vracht-, cruise- en andere zeeschepen aanmeren. Als medewerker van Van der Most Transport stap je in een dynamische en veeleisende omgeving waarin je direct invloed hebt op de lokale economie. Je krijgt de kans om deel te nemen aan een omgeving die voortdurend in beweging is en vol uitdagingen zit.

CAO & Mogelijkheden

Van der Most Transport biedt een marktconform salaris en goede arbeidsomstandigheden, volgens de CAO Beroepsgoederen vervoer. Er is hierbij gelegenheid om voldoende overuren te maken, 's avonds thuis te zijn of juist een nachtje van huis te zijn. 

Kom werken bij ons erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor chauffeurs, planners en logistieke medewerkers. Daarbij bieden we studenten een bijbaan aan als waskracht. Nieuwe teamleden krijgen altijd ruim de tijd om het vak te leren. Hierbij wijzen onze ervaren mentors hen de weg. 

Geïnteresseerd in een van de vacatures van ons havenbedrijf in Rotterdam? Solliciteer direct of neem contact met ons op.

Vrachtwagen - Van der Most Transport
180+
Collega’s met dezelfde passie voor transport
Team - Van der Most Transport

Vacatures

Werken bij van der Most Transport

Modern wagenpark

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende bestemmingen

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs (beperkte) mogelijkheden om chauffeur te worden!

Meer over ons
Vacatures bekijken