Vacature / Chauffeur

Vacature vrachtwagenchauffeur Rotterdam

Ben je al chauffeur of wil je graag chauffeur worden? En ben je specifiek op zoek naar een vacature als vrachtwagenchauffeur in Rotterdam? Dan is Van der Most Transport de juiste plek voor jou. Ons bedrijf groeit elk jaar, waardoor er altijd vacatures beschikbaar zijn voor vrachtwagenchauffeurs, waskrachten en planners. We hebben standplaatsen in Rotterdam, Breda en Den Bosch. Neem hier een kijkje bij onze vacature voor vrachtwagenchauffeur in Rotterdam.

Over Van der Most Transport

Van der Most Transport is een toonaangevend bedrijf in het vervoer van zeecontainers over de weg. Met een groot eigen wagenpark zijn wij een zekere schakel in transportdiensten. Voor onze klanten vervoeren wij zeecontainers vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West Europa. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs in Rotterdam.  

De functie

Om als vrachtwagenchauffeur bij Van der Most Transport te werken dien je enige relevante rijervaring te hebben. Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-E, bestuurderskaart ten behoeve van de digitale tachograaf en paspoort of identiteitsbewijs. Indien van toepassing dien je ook te beschikken over een chauffeursdiploma en/of code 95 op jouw rijbewijs. Een ADR certificaat is wenselijk.

Wie wij zoeken

Bij onze medewerkers verwachten we een hoge mate van toewijding, flexibiliteit, betrokkenheid en bereidheid om cursussen te volgen. Een geschikte kandidaat woont in de omgeving van Rotterdam (maximaal 20 kilometer vanaf de standplaats) en beschikt over eigen vervoer. Het is van groot belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst, aangezien duidelijke communicatie een belangrijke rol speelt.

Vacature vrachtwagenchauffeur rotterdam

Wat jij van ons kunt verwachten

Bij Van der Most zorgen we ervoor dat onze werknemers correct en op tijd betaald worden volgens de Nederlandse CAO beroepsgoederenvervoer. Onze chauffeurs rijden met een vaste vrachtwagen en oplegger. Het materieel wordt goed onderhouden en regelmatig schoongemaakt door onze waskrachten. Bovendien bieden we de mogelijkheid om voldoende overuren te maken en hebben we afwisselend werk naar verschillende bestemmingen zowel binnen als buiten Nederland.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Dan komen wij graag met je in contact!

Voor vragen over de functie kun je bellen met Paul Dijkshoorn op: 010-4953744.

Vrachtwagen - Van der Most Transport
180+
Collega’s met dezelfde passie voor transport
Team - Van der Most Transport

Vacatures

Werken bij van der Most Transport

Modern wagenpark

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende bestemmingen

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs (beperkte) mogelijkheden om chauffeur te worden!

Meer over ons
Vacatures bekijken