Over ons

Toonaangevend in
containervervoer

Van der Most Transport beschikt over een gunstig gelegen eigen terrein met mogelijkheden voor op- en overslag. Met een groot eigen wagenpark -meer dan 150 chassis in allerlei soorten- en jaarlijks getrainde medewerkers, zijn wij uw zekere schakel in transportdiensten.

Bedrijfsprofiel

Al ruim 27 jaar kennis en ervaring in de sector. Aandacht voor mensen, middelen en omgeving is bij Van der Most Transport dagelijkse praktijk. Veilig werken en beheersen van risico’s heeft constante aandacht. Oog voor detail, visie op de toekomst.

Visie & Missie

Wij vinden dat wegvervoer de concurrentie op het gebied van kosten en milieu aankan met andere modaliteiten. Daarom organiseren en verzorgen wij het volledige nationale en internationale zeecontainerwegvervoer tegen marktconforme tarieven. Zo krijg jij een compleet pakket aan dienstverlening binnen de geldende wet- en regelgeving. Goed. Geregeld.

Containervervoer oplader - Van der Most Transport
Vrachtwagen met personeel - Van der Most Transport
Vrachtwagen - Van der Most Transport

Medewerkers

Kwaliteit maak je samen

Een enthousiast en gemotiveerd team van logistieke medewerkers zet zich dagelijks in om uw zeecontainer op de juiste tijd op te halen of af te leveren bij de klant.

Profesioneel en ervaren team

Inmiddels werken er meer dan 180 vakbekwame mensen bij Van der Most waarvan bijna 150 chauffeurs. Alle medewerkers wonen in de omgeving van Rotterdam en beheersen de Nederlandse taal.

Benelux en West-Europa

Onze chauffeurs rijden met een vaste trekker en oplegger. Ongeveer 90% van onze transporten hebben bestemmingen binnen de Benelux. Indien gewenst rijden we ook naar andere bestemmingen in West-Europa.

Onderhoud van het wagenpark

Op zaterdag is er een eigen wasploeg van 2 chauffeurs en 10 scholieren aan het werk. Alle vrachtauto’s worden 1 x per 2 weken met de hand gewassen zodat ze maandag weer schoon, heel en veilig de weg op kunnen gaan.

CAO & Mogelijkheden

Wij bieden onze chauffeurs correcte betaling volgens de CAO Beroepsgoederen vervoer. Er is gelegenheid om voldoende overuren te maken. Voor de chauffeurs zijn er mogelijkheden om ‘s avond thuis of een nachtje van huis te zijn; de weekeinden zijn vrij.

Erkend leerbedrijf

Onze nieuwe teamleden krijgen altijd ruim de tijd om het vak te leren. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor chauffeurs, planners en logistieke medewerkers. Onze ervaren mentors wijzen hen de weg.

Klinkt goed?
We zoeken collega's!

Van der Most Transport groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs mogelijkheden om chauffeur te worden!

Werkzaamheden - Van der Most Transport
Containervervoer stoffen - Van der Most Transport
Vrachtwagen - Van der Most Transport
Werkzaamheden - Van der Most Transport
Werkzaamheden - Van der Most Transport
Vrachtwagens - Van der Most Transport

Duurzaamheid en milieu

Van der Most Transport wil maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij ruimte is voor duurzame groei en aandacht voor mens, gezondheid en milieu.

Autobanden - Van der Most Transport

Kwaliteit en veiligheid

Onder kwaliteit verstaan wij het naar de eisen en wensen van de opdrachtgever transporteren van zeecontainers.Kwaliteit is één van de belangrijkste pijlers van ons bestaan.

Voorwaarden en aansprakelijkheid

Meer informatie

Nieuws

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit ons bedrijf? Lees hieronder onze laatste artikelen.