Vrachtwagens

Materiaal vrachtwagens

Wij rijden met de merken Mercedes Benz, DAF en Volvo. Onze auto’s worden goed onderhouden door erkende dealers. Iedere auto heeft een vast chassis. De auto’s zijn compleet uitgerust en beschikken over moderne communicatiemiddelen en een boardcomputer. Ruim 100% van onze vrachtauto’s voldoet aan de Europese emissiestandaard Euro 6.

Eco combi's

Sinds 2008 rijden wij met Lange Zware Voertuigen (LZV) of Eco-combi’s. Hiermee kunnen wij 20ft + 40ft of 3 x 20ft containers vervoeren. Sinds april 2014 is de 12e LZV in gebruik genomen. Voor het rijden met een LZV gelden extra voorwaarden waar deze voertuigen en chauffeurs over beschikken. Ook bezitten wij de benodigde ontheffingen voor het rijden op provinciale wegen van en naar kerngebieden. Onze LZV's chauffeurs hebben een aanvullende opleiding gevolgd.

Chassis

120 van onze chassis zijn multi-functionele chassis en een kleine 20-combitrailers van D-Tec. Ook beschikken wij over kiepchassis voor zowel 20FT als 40FT Highcube containers.

Voor buitenmaatse containertransporten beschikken wij over 4 diepladers (2 Semi, 1- Euro- en 1 ketelbeddieplader). Hiermee vervoeren wij voornamelijk flatrack en opentop-zeecontainers met overhoogte en overbreedte. 

Reachstackers

Voor de handling en opslag van containers hebben we 2 reach-stackers van het merk SMV. Deze reach-stackers kunnen volle containers tot een gewicht van 40 ton verplaatsen. Containers kunnen tot wel 5 hoog op elkaar gestapeld worden.

Ook zijn onze reachstackers geschikt om het VGM (Verified Gross Mass) vast te stellen. Hiervoor zijn de benodigde certificaten aanwezig.

Containervervoer - Van der Most Transport

Vacatures

Wij zoeken collega's

Van der Most Transport groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs mogelijkheden om chauffeur te worden! Benieuwd naar welke vacatures we momenteel hebben?