Over ons / Bedrijfsinfo

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring in de sector

Van der Most Transport is toonaangevend in het vervoer van deep-sea zeecontainers over de weg. Van der Most is een neutrale vervoerder met meer dan 25 jaar kennis & ervaring in de sector.

Kwalitatief hoogwaardige transportdiensten

Van der Most Transport beschikt over een gunstig gelegen eigen terrein met mogelijkheden voor op- en overslag, een groot eigen wagenpark en meer dan 150 chassis in allerlei soorten.

De medewerkers zijn ervaren en worden jaarlijks getraind. De automatisering en communicatie is modern en volledig geïntegreerd. Klanten, planners en chauffeurs kunnen snel en efficiënt werken door slimme koppelingen en digitale uitwisseling van informatie.

Van der Most Transport levert kwalitatief hoogwaardige transportdiensten. Het managementsysteem is gebaseerd op SQAS. De pijlers van het beleid zijn Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Beveiliging. Het systeem wordt jaarlijks op zijn effectiviteit beoordeeld.

Aandacht voor mensen, middelen en omgeving is bij Van der Most Transport dagelijkse praktijk. Veilig werken en beheersen van risico’s heeft constante aandacht. Oog voor detail, visie op de toekomst.

Containervervoer - Van der Most Transport
Containervervoer vrachtwagen - Van der Most Transport
Vrachtwagen met personeel - Van der Most Transport
Vrachtwagen - Van der Most Transport

CAO & Mogelijkheden

Wij bieden onze chauffeurs correcte betaling volgens de CAO Beroepsgoederen vervoer. Er is gelegenheid om voldoende overuren te maken. Voor de chauffeurs zijn er mogelijkheden om ‘s avond thuis of een nachtje van huis te zijn; de weekeinden zijn vrij.

Erkend leerbedrijf

Onze nieuwe teamleden krijgen altijd ruim de tijd om het vak te leren. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor chauffeurs, planners en logistieke medewerkers. Onze ervaren mentors wijzen hen de weg.

Klinkt goed?
We zoeken collega's!

Van der Most Transport groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs  mogelijkheden om chauffeur te worden!