Vrachtwagens

Vacatures haven Rotterdam

Op zoek naar vacatures in de haven van Rotterdam? Van der Most groeit ieder jaar weer waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega's. De haven van Rotterdam biedt een uitdagende werkomgeving voor mensen die geïnteresseerd zijn in vrachtwagens. Bekijk hier onze vacatures in de haven van Rotterdam. 

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Chauffeur

Vanaf onze standplaatsen in Rotterdam, Breda en Den Bosch zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. 

Waskracht

Wij zijn op zoek naar enkele enthousiaste studenten om onze vrachtwagens te laten blinken!

Werken in de haven van Rotterdam

Werken in de haven van Rotterdam is een unieke ervaring. De haven van Rotterdam is een van de drukste havens ter wereld die elke dag duizenden vrachtschepen, cruisschepen en andere zeevaartschepen verwelkomt. Als je in de haven van Rotterdam werkt, krijg je de kans om deel te nemen aan een dynamische en uitdagende omgeving waarin je een directe impact hebt op de lokale economie.

CAO & Mogelijkheden

De chauffeurs van Van der Most Transport werken voor een marktconform salaris en in goede arbeidsomstandigheden, volgens de CAO Beroepsgoederen vervoer. Er is hierbij gelegenheid om voldoende overuren te maken, 's avonds thuis te zijn of juist een nachtje van huis te zijn. 

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor chauffeurs, planners en logistieke medewerkers. Daarbij bieden we studenten een bijbaan aan als waskracht. Nieuwe teamleden krijgen altijd ruim de tijd om het vak te leren. Hierbij wijzen onze ervaren mentors hen de weg. 

Geïnteresseerd in een van onze vacatures in de haven van Rotterdam? Solliciteer direct of neem contact met ons op.

Vrachtwagen - Van der Most Transport
180+
Collega’s met dezelfde passie voor transport
Team - Van der Most Transport
Vacatures

Werken bij van der Most Transport

Modern wagenpark

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende bestemmingen

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs (beperkte) mogelijkheden om chauffeur te worden!

Meer over ons
Vacatures bekijken