Vacature / Planner

Vacature planner Rotterdam

Ben je een goede planner en heb je al enige werkervaring bij een transportbedrijf? Ben je specifiek op zoek naar een vacature planner in de haven van Rotterdam? Dan ben je bij Van der Most Transport aan het juiste adres. Wij groeien ieder jaar weer waardoor er altijd vacatures zijn voor chauffeurs, waskrachten en planners. Bekijk hier onze vacature voor planner. 

Over Van der Most Transport

Van der Most Transport is een toonaangevend bedrijf in het vervoer van zeecontainers over de weg. Dagelijks worden 125 vrachtauto’s ingepland vanaf onze vestiging aan de Van Riemsdijkweg te Rotterdam. Voor onze klanten vervoeren wij zeecontainers vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West Europa. Hierbij is het belangrijk dat de transporten juist en efficiënt worden ingepland. Ter versterking van ons team zijn wij, vanaf onze standplaats in Rotterdam, op zoek naar planners. 

De functie

Om voor de full-time functie Transport Planner bij Van der Most Transport in aanmerking te komen dien je een aantal jaar werkervaring te hebben bij een transportbedrijf. In ons moderne bedrijf kom je te werken in een team van zeven collega’s. Na een gedegen inwerkperiode wordt je (mede) verantwoordelijk voor een gedeelte van de planning. Je onderhoudt contact met chauffeurs, charters en klanten over de planning en uitvoering van de transportopdrachten. Je bent de spil tussen klant en chauffeur.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een gedreven persoon die het plannen in de vingers heeft. Je kan snel schakelen, de juiste keuzes maken en prioriteiten stellen. Met onze klanten en chauffeurs communiceer je prettig en duidelijk over de uitvoering van hun opdrachten. Hierbij is het vanwege het belang van duidelijke communicatie gewenst dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Het is belangrijk dat je zelfstandig maar zeker ook goed in teamverband kan werken. In verband met de standplaats Rotterdam woont een geschikte kandidaat in de regio (maximaal 20 kilometer vanaf de standplaats). 

Vacature planner Rotterdam

Wat jij van ons kunt verwachten

Onze nieuwe collega bieden wij een uitdagende functie in een gezond familiebedrijf. Ons bedrijf kent een informele werksfeer. Van der Most biedt werknemers correcte en tijdige betaling volgens de Nederlandse CAO beroepsgoederenvervoer. 

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Dan komen wij graag met je in contact!

Voor vragen over de functie kun je bellen met Paul Dijkshoorn op: 010-4953744.

Vrachtwagen - Van der Most Transport
180+
Collega’s met dezelfde passie voor transport
Team - Van der Most Transport

Vacatures

Werken bij van der Most Transport

Modern wagenpark

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende bestemmingen

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs (beperkte) mogelijkheden om chauffeur te worden!

Meer over ons
Vacatures bekijken