Diensten

Veilig en professioneel vervoer

Van der Most beschikt over een gunstig gelegen eigen terrein met mogelijkheden voor op- en overslag. Met een groot eigen wagenpark -meer dan 140 chassis in allerlei soorten- en jaarlijks getrainde medewerkers, zijn wij jouw zekere schakel in transportdiensten.

Container transport - Van der Most Transport

Container wegvervoer

Veruit het grootste deel van de zeecontainers die in Rotterdam worden overgeslagen worden per vrachtauto vervoerd. Ook in het intermodale vervoer van zeecontainers met de binnenvaart of trein is het wegvervoer onmisbaar.

Reefer - Van der Most

Reefer transport met gen-set

Steeds meer levensmiddelen, medicijnen en electronica vragen om temperatuurbeheersing tijdens het transport, om aantoonbare kwaliteit te kunnen leveren. Uw temperatuurgevoelige lading is bij Van der Most Transport in goede handen.

ADR Vervoer Van der Most

ADR vervoer

Het ADR is het verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Al onze auto’s zijn geschikt om ADR stukgoed-containers te vervoeren. Enkele vrachtauto’s zijn ook VLG gekeurd en ten behoeve van ADR tankcontainers.

Kiepen - Van der Most

Kiepen containers

Bijna alle soorten lading kunnen in een zeecontainer vervoerd worden. Van der Most Transport beschikt over eigen 20 en 40ft kiepchassis waarmee ook highcube containers vervoerd kunnen worden.

Vacatures

Wij zoeken collega's

Van der Most Transport groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs mogelijkheden om chauffeur te worden! Benieuwd naar welke vacatures we momenteel hebben?