Diensten /

Op & Overslag (Reachstackers)

Op & Overslag (Reachstackers)

Sinds 2000 is ons bedrijf gevestigd aan de Van Riemsdijkweg 16-18 in de Rotterdamse Waalhaven. Op de terreinen worden auto’s geparkeerd en zeecontainers op- en overgeslagen.

Kantoor, panden en terrein zijn op één locatie samengebracht. Vanuit het kantoor vindt de gehele aansturing plaats.

Voor het handlen van zeecontainers beschikken wij over een aangepast terrein en 2 eigen Reach Stackers. Op werkdagen van 06.30 tot 20.00 uur en op verzoek daarbuiten kunnen wij u van dienst zijn met de op en overslag van containers.

Het vervoer van de zeecontainers wordt soms tijdelijk onderbroken. De reden hiervoor kan zijn in opdracht van de klant of in verband met interne efficiency. De onderbreking bestaat uit het tijdelijk opslaan van de container op het eigen terrein. De container wordt hiertoe van de vrachtauto afgehaald door een reach-stacker en op het terrein neergezet. Vanwege de veiligheid worden zeecontainers met de deuren naar elkaar gestacked.

Containervervoer oplader - Van der Most Transport

Steeds vaker krijgen klanten te maken met hoge kosten voor demurrage (stageld voor de container op de terminal) of termijnen waarbinnen de container mag worden aangeleverd op de terminal (cargo windows). Om deze kosten te beperken kan Van der Most Transport de container alvast van de terminal halen en tijdelijk opslaan op het beveiligd eigen terrein.

Na een korte periode van opslag wordt de container op een vrachtauto gezet voor het vervolg van het transport. Dit kan zijn het laden of lossen van de container of het inleveren van de volle of lege container bij een terminal of depot.

Op het terrein zijn ook aansluitingen voor reefercontainers aanwezig. Tevens is het mogelijk dat in opdracht van de klant containers door een extern buro op ons terrein gemeten worden op gas.

Vacatures

Wij zoeken collega's

Van der Most Transport groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs mogelijkheden om chauffeur te worden! Benieuwd naar welke vacatures we momenteel hebben?