Over ons / Medewerkers

Een enthousiast en gemotiveerd team

Een enthousiast en gemotiveerd team van logistieke medewerkers zet zich dagelijks in om uw zeecontainer op de juiste tijd op te halen of af te leveren bij de klant.

Ons bedrijf is gegroeid dankzij de inzet van goede en betrokken medewerkers. Inmiddels werken er meer dan 180 vakbekwame mensen bij Van der Most Transport waarvan bijna 150 chauffeurs. Alle medewerkers wonen in de omgeving van Rotterdam en beheersen de Nederlandse taal.

Schoon en veilig

Op zaterdag is er een eigen wasploeg van 2 chauffeurs en 10 scholieren aan het werk. Alle vrachtauto’s worden 1 x per 2 weken met de hand gewassen zodat ze maandag weer schoon, heel en veilig de weg op kunnen gaan.

Vrachtwagen met personeel - Van der Most Transport

Bestemmingen

Onze chauffeurs rijden met een vaste trekker en oplegger. Ongeveer 90 % van onze transporten hebben bestemmingen binnen de Benelux. Indien gewenst rijden we ook naar andere bestemmingen in West-Europa.

CAO & mogelijkheden

Wij bieden onze chauffeurs correcte betaling volgens de CAO Beroepsgoederen vervoer. Er is gelegenheid om voldoende overuren te maken. Er is gelegenheid om voldoende overuren te maken. Er zijn voor chauffeurs mogelijkheden om overnachtingen te maken, of s’avonds thuis te zijn.

Benieuwd?
We zoeken collega's!

Van der Most Transport groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs  mogelijkheden om chauffeur te worden!