Over ons / Duurzaamheid en milieu

Aandacht voor mens, gezondheid en milieu

Van der Most Transport wil maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij ruimte is voor duurzame groei en aandacht voor mens, gezondheid en milieu.

Lean and Green award

Van der Most Transport neemt deel aan het Connect programma Duurzame Logistiek. Vanwege haar plan van aanpak om in 2016 de uitstoot van CO2 met 23% te reduceren heeft Van der Most de Lean and Green Award ontvangen.

Verminderde uitstoot

De afgelopen jaren zijn al diverse maatregelen genomen om de CO2 uitstoot te verminderen. Alle vrachtauto’s beschikken over automatische transmissie en spoilersets. Een bandencontract zorgt er mede voor dat de banden (en bandenspanning) optimaal zijn (is).

Vrachtwagens - Van der Most Transport

Vernieuwing van het wagenpark

Dit betekent dat jaarlijks 15-20% van de trekkende eenheden vervangen worden door zuiniger voertuigen. Ook worden lichtere chassis in gebruik genomen.

Vrachtwagens - Van der Most Transport

Investeren in techniek

De nieuwste vrachtwagens worden voorzien van de modernste technieken, waarbij veiligheid en milieu centraal staan.

Training

Alle chauffeurs zullen periodiek een BBS training volgen, waarbij onder meer aandacht besteed wordt aan Het Nieuwe Rijden.

Werkzaamheden - Van der Most Transport

Begeleiding

Alle vrachtauto’s zijn voorzien van een boardcomputer. Met behulp van een extra module zullen de chauffeurs gecoacht worden in hun rijgedrag.

Vacatures

Wij zoeken collega's

Van der Most Transport groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs mogelijkheden om chauffeur te worden! Benieuwd naar welke vacatures we momenteel hebben?