Vacature / Chauffeur

Vacatures chauffeur CE Rotterdam

Ben je chauffeur of wil je chauffeur worden? En ben je specifiek op zoek naar een vacature chauffeur CE in de haven van Rotterdam? Dan ben je bij Van der Most Transport aan het juiste adres. Wij groeien ieder jaar weer waardoor er altijd openstaande vacatures zijn. Ons bedrijf bevindt zich in Rotterdam, Breda en Den Bosch. Bekijk hier onze vacature voor chauffeur CE. 

Over Van der Most Transport

Van der Most Transport is een toonaangevend bedrijf in het wegvervoer van alle types deep-sea zeecontainers. Dagelijks worden 125 vrachtauto’s ingepland vanaf onze vestiging aan de Van Riemsdijkweg te Rotterdam. Voor onze klanten rijden onze zeecontainer chauffeurs vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West Europa. Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar chauffeurs CE in Rotterdam. 

De functie

Om voor deze functie bij Van der Most Transport in aanmerking te komen dien je enige relevante rijervaring te hebben als vrachtwagenchauffeur. Als CE-chauffeur ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-E, bestuurderskaart ten behoeve van de digitale tachograaf en paspoort of identiteitsbewijs. Indien van toepassing dien je ook te beschikken over een chauffeursdiploma en/of code 95 op jouw rijbewijs. Een ADR certificaat is wenselijk.

Wie wij zoeken

Wij verwachten van een medewerker inzet, flexibiliteit, betrokkenheid en bereidheid tot het volgen van cursussen. Een geschikte kandidaat woont in de regio van Rotterdam (maximaal 20 kilometer vanaf de standplaats) en is in het bezit van eigen vervoer. Omdat duidelijke communicatie van hoog belang is, is het gewenst dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Vacature chauffeur CE Rotterdam

Wat jij van ons kunt verwachten

Van der Most biedt werknemers correcte en tijdige betaling volgens de Nederlandse CAO beroepsgoederenvervoer. Chauffeurs rijden bij ons met een vaste auto en chassis. Het materiaal is goed onderhouden en wordt regelmatig gewassen door onze waskrachten. Wij bieden de mogelijkheid om voldoende overuren te maken en hebben afwisselend werk naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. 

Solliciteer nu

Geïnteresseerd geraakt in deze vacature als chauffeur CE in de haven van Rotterdam? En lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Dan komen wij graag met je in contact!

Voor vragen over de functie kun je bellen met Paul Dijkshoorn op: 010-4953744.

Vrachtwagen - Van der Most Transport
180+
Collega’s met dezelfde passie voor transport
Team - Van der Most Transport

Vacatures

Werken bij van der Most Transport

Modern wagenpark

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende bestemmingen

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs (beperkte) mogelijkheden om chauffeur te worden!

Meer over ons
Vacatures bekijken