Vacature / Chauffeur

Vacature chauffeur Breda

Ben je chauffeur of wil je chauffeur worden? En ben je specifiek op zoek naar een vacature voor chauffeur in Breda? Dan ben je bij Van der Most Transport aan het juiste adres. Wij groeien ieder jaar weer waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega's. De standplaatsen van ons bedrijf bevinden zich in Rotterdam, Breda en Den Bosch. Bekijk hier onze vacature voor chauffeur in Breda. 

Over Van der Most Transport

Van der Most Transport is een dynamisch en groeiend transportbedrijf dat zich specialiseert in het wegtransport van zeecontainers. Deze zeecontainers vervoeren onze chauffeurs vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West Europa. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs in Breda. Als chauffeur in Breda ben je de spil van ons logistieke proces. Dankzij jouw inzet draag je bij aan een efficiënte en soepele distributie van goederen vanuit de regio Breda.

De functie

Om voor een functie bij Van der Most Transport in aanmerking te komen dien je enige relevante rijervaring te hebben als vrachtwagenchauffeur. Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-E, bestuurderskaart ten behoeve van de digitale tachograaf en paspoort of identiteitsbewijs. Indien van toepassing dien je ook te beschikken over een chauffeursdiploma en/of code 95 op jouw rijbewijs. Een ADR certificaat is wenselijk. 

Wie wij zoeken

Wij verwachten van een medewerker inzet, flexibiliteit, betrokkenheid en bereidheid tot het volgen van cursussen. Een geschikte kandidaat woont in de omgeving van Breda (maximaal 20 kilometer vanaf de standplaats) en is in het bezit van eigen vervoer. Vanwege het belang van duidelijke communicatie is het gewenst dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

vacature chauffeur breda

Wat jij van ons kunt verwachten

Van der Most biedt werknemers correcte en tijdige betaling volgens de Nederlandse CAO beroepsgoederenvervoer. Chauffeurs rijden bij ons met een vaste auto en chassis. Het materiaal is goed onderhouden en wordt regelmatig gewassen waardoor onze chauffeurs veilig de weg op kunnen gaan. Wij bieden de mogelijkheid om voldoende overuren te maken en hebben afwisselend werk naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Daarbij krijgen nieuwe teamleiden altijd ruim de tijd om het vak te leren. Onze ervaren mentors wijzen hen de weg. 

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Dan komen wij graag met je in contact!

Voor vragen over de functie kun je bellen met Paul Dijkshoorn op: 010-4953744.

Vrachtwagen - Van der Most Transport
180+
Collega’s met dezelfde passie voor transport
Team - Van der Most Transport

Vacatures

Werken bij van der Most Transport

Modern wagenpark

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende bestemmingen

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs (beperkte) mogelijkheden om chauffeur te worden!

Meer over ons
Vacatures bekijken