Vacature / Waskracht

Vacatures bijbaan Rotterdam

Ben je specifiek op zoek naar een vacature voor een bijbaan in Rotterdam? Dan ben je bij Van der Most Transport aan het juiste adres. Wij groeien ieder jaar weer waardoor er altijd plaats is voor nieuwe chauffeurs, waskrachten en planners. Wij zoeken enthousiaste jongeren tussen de 15 en 18 jaar die in de regio Rotterdam wonen en belangstelling hebben voor vrachtauto's. Bekijk hier onze vacature voor een bijbaan in Rotterdam als waskracht. 

De ideale vacature voor een bijbaan in Rotterdam

Van der Most Transport is een toonaangevend bedrijf in het vervoer van zeecontainers over de weg. Met al ruim 27 jaar kennis en ervaring in de sector zijn wij een zekere schakel in transportdiensten. Voor onze klanten vervoeren wij dagelijks zeecontainers vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West Europa. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar waskrachten die een weekend bijbaan zoeken. 

De functie

De vrachtwagens van onze chauffeurs moeten regelmatig worden gewassen om ze veilig de weg op te laten kunnen gaan. Hiervoor zijn we op zoek naar enkele waskrachten die op dinsdag- / woensdag- / donderdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur en / of op zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur onze vrachtauto’s en opleggers willen wassen. 

Wie wij zoeken

Wij verwachten van een medewerker inzet, flexibiliteit en betrokkenheid. Een geschikte kandidaat is tussen de 15 en 18 jaar en woont in de omgeving van onze standplaats Rotterdam (maximaal 20 kilometer vanaf de standplaats). Daarbij is belangstelling voor vrachtauto's belangrijk. Vanwege het belang van duidelijke communicatie is het gewenst dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

vacatures bijbaan Rotterdam

Wat jij van ons kunt verwachten

Onze nieuwe collega bieden wij een uitdagende functie in een gezond familiebedrijf. Ons bedrijf kent een informele werksfeer. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens de CAO voor het beroepsgoederenvervoer.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Dan komen wij graag met je in contact!

Voor vragen over de functie kun je bellen met Paul Dijkshoorn op: 010-4953744.

Vrachtwagen - Van der Most Transport
180+
Collega’s met dezelfde passie voor transport
Team - Van der Most Transport

Vacatures

Werken bij van der Most Transport

Modern wagenpark

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende bestemmingen

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs (beperkte) mogelijkheden om chauffeur te worden!

Meer over ons
Vacatures bekijken