Vacature / Chauffeur

Vacatures chauffeur CE internationaal transport

Ben je al chauffeur of wil je graag chauffeur worden? Van der Most Transport heeft vacatures voor CE chauffeurs voor internationaal transport vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen. Wij zijn een toonaangevend bedrijf in het wegvervoer van alle types deep-sea zeecontainers naar bestemmingen in de Benelux en West-Europa. Ons bedrijf groeit elk jaar, waardoor er altijd vacatures beschikbaar zijn voor chauffeurs. We hebben standplaatsen in Rotterdam, Breda en Den Bosch. Lees hieronder meer over onze vacature. 

Over Van der Most Transport

Met bijna 150 chauffeurs staat Van der Most Transport bekend als een vooraanstaand bedrijf op het gebied van het transporteren van deep-sea containers over de weg. Met een groot eigen wagenpark en jaarlijks getrainde medewerkers zijn wij een onmisbare schakel in de wereld van transport. Ongeveer 90% van onze transporten hebben bestemmingen binnen de Benelux. Indien gewenst rijden we ook naar andere bestemmingen in West-Europa. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar CE chauffeurs voor internationaal transport. 

De functie

Als chauffeur bij Van der Most Transport vervoer je zeecontainers vanuit onze standplaatsen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West-Europa. Hierbij heb je de mogelijkheid om s' avonds thuis of een nachtje van huis te zijn en in de weekeinden vrij te zijn. 

Wie wij zoeken

Om als chauffeur bij Van der Most Transport te werken dien je enige relevante rijervaring te hebben. Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-E, bestuurderskaart ten behoeve van de digitale tachograaf en paspoort of identiteitsbewijs. Indien van toepassing dien je ook te beschikken over een chauffeursdiploma en/of code 95 op jouw rijbewijs. Een ADR certificaat is wenselijk. Verder verwachten we van onze medewerkers een hoge mate van toewijding, flexibiliteit, betrokkenheid en bereidheid om cursussen te volgen. Een geschikte kandidaat woont in de omgeving van Rotterdam, Den Bosch of Breda (maximaal 20 kilometer vanaf de standplaats) en beschikt over eigen vervoer. Het is van groot belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst, aangezien duidelijke communicatie een belangrijke rol speelt.

Vacature chauffeur CE internationaal transport

Wat jij van ons kunt verwachten

Bij Van der Most hebben we aandacht voor mensen, middelen en omgeving. Veilig werken en beheersen van risico's heeft constante aandacht. Verder worden onze werknemers correct en op tijd betaald volgens de Nederlandse CAO beroepsgoederenvervoer. Onze chauffeurs rijden met een vaste vrachtwagen en oplegger. Het materieel wordt goed onderhouden en regelmatig schoongemaakt door onze waskrachten. Bovendien bieden we de mogelijkheid om voldoende overuren te maken en hebben we afwisselend werk naar verschillende bestemmingen zowel nationaal als internationaal Nederland.

Solliciteer nu

Lijkt het jou leuk om als chauffeur CE containers internationaal te vervoeren en zou je je graag bij ons team willen aansluiten? Dan komen wij graag met je in contact!

Voor vragen over de functie kun je bellen met Paul Dijkshoorn op: 010-4953744.

Vrachtwagen - Van der Most Transport
180+
Collega’s met dezelfde passie voor transport
Team - Van der Most Transport

Vacatures

Werken bij van der Most Transport

Modern wagenpark

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende bestemmingen

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er altijd plaats is voor nieuwe collega’s. Wij bieden zelfs (beperkte) mogelijkheden om chauffeur te worden!

Meer over ons
Vacatures bekijken