Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit
Onder kwaliteit verstaan wij het naar de eisen en wensen van de opdrachtgever transporteren van zeecontainers. Wij zijn ons ervan bewust dat kwaliteit één van de belangrijkste pijlers van ons bestaan is.

Van der Most Transport B.V. hecht veel waarde aan hoge kwaliteit van haar diensten, maar ook aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van haar diensten en haar interne processen.

Veiligheid & beveiliging
Van der Most verstrekt haar medewerkers goed materieel en voldoende middelen om de werkzaamheden veilig te verrichten. Materiaal en hulpmiddelen worden goed onderhouden, periodiek gekeurd en tijdig vervangen en/of aangevuld. Dit geldt voor het wagenpark maar ook voor de persoonlijke beschermingsmiddelen en de ADR uitrusting. Daarnaast worden er jaarlijks trainingen verzorgd. Ook hebben we een eigen gediplomeerde veiligheidsadviseur in dienst.

Onze vrachtauto’s zijn voorzien van B3 alarm en hebben een extra container- en king-pin slot. Parkeren vindt doordeweeks en in het weekeinde plaats op het eigen terrein. Het terrein is rondom voorzien van een hekwerk en betonnen muren waar tegen containers “blind” geparkeerd worden. Camera’s en een beveiligingsdienst waken over uw en onze eigendommen.

‘Op 4 oktober 2012 heeft Van der Most met een mooie score het SQAS (Safety and Quality Assesment System) certificaat behaald. En met succes in 2015 verlengd.

SQAS is een kwaliteitssysteem afkomstig van de petrochemische industrie en heeft als belangrijkste aandachtspunten: Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Beveiliging. Aanleiding voor ons om dit project te starten is dat onze grote klanten voorschrijven dat hun vervoerder voldoet aan een bepaald kwaliteitssysteem zoals ISO of SQAS.

Met het behaalde SQAS certificaat toont Van der Most aan dat het de processen op orde heeft en werkt aan een constante verbetering van haar dienstverlening. Door het werken volgens het kwaliteitssysteem van SQAS verwacht Van der Most nog beter aan de huidige wensen van haar klanten te kunnen voldoen.'

Wilt u weten wat Van der Most Transport voor u kan betekenen?
Bel 010 - 495 37 44 voor meer informatie.

Van der Most Transport BV
Van Riemsdijkweg 16-18
3088 HC Rotterdam

telefoon +31 (0)10 495 37 44
mobiel +31 (0)6 22 38 39 03
info@vandermost.nl

ontwerp & realisatie CreatieCentrale