Nieuws /

Van der Most Transport 25 jaar!

Van der Most Transport 25 jaar!

Van der Most Transport bestaat dit jaar 25 jaar. In 1991 begon Gertjan als zelfstandig ondernemer met 1 vrachtauto met het vervoer van zeecontainers. Nu, 25 jaar later, is Van der Most een toonaangevend transportbedrijf in het zeecontainervervoer over de weg, met meer dan 125 vakbekwame medewerkers.

Gertjan van der Most startte zijn bedrijf vanuit huis in Schipluiden. Na een aantal jaar zelf gereden te hebben huurde hij een kantoortje aan de Smirnoffweg in Rotterdam-Waalhaven. Later verhuisde het bedrijf naar de nabij gelegen Van Riemsdijkweg waar het nu nog steeds gevestigd is. De locatie is in loop der jaren wel uitgebreid van 2.000m2 naar 40.000m2. Het wagenpark telt nu 106 eigen vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van alle type deep sea zeecontainers. Bovendien heeft het de beschikking over een eigen terrein en twee reach-stackers voor op- en overslag van zeecontainers.

Naast Gertjan is ook zijn vrouw werkzaam in het familiebedrijf evenals zijn twee zonen. De basis van het bedrijf is kwaliteit en continuïteit. Het beleid is gericht op lange termijn en duurzame relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Het bedrijf heeft een goede naam en positie in de markt en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.