Nieuws /

Reachstacker vervangen

Reachstacker vervangen

Na bijna 10 jaar trouwe dienst waarvan ruim de helft bij Van der Most, is in Juli 2015 reachstacker 06 ingeruild voor een nieuw exemplaar. 

Na bijna 10 jaar trouwe dienst waarvan ruim de helft bij Van der Most, is in Juli 2015 reachstacker 06 ingeruild voor een nieuw exemplaar. De keuze is opnieuw gevallen op een SMV Kone Crane geleverd door Peinemann. Belangrijkste reden voor de vervanging is bedrijfszekerheid en het milieu.
Dagelijks worden tientallen containers gehandeld voor onszelf en voor derden. Betrouwbaarheid en snelheid is hierbij noodzakelijk. Op drukke momenten zijn beide reachstackers tegelijktijdig in gebruik om de doorstroom erin te houden.

De nieuwe reachstacker beschikt ook over een Euro 6 motor en is bovendien uitgerust met een nieuwe cabine voor beter zicht en extra veiligheid en beveiligingssystemen zoals camera’s, brandbeveiliging en startonderbreking.

Omdat de nieuwe reachstacker op de zaak nog bedrijfsklaar gemaakt moest worden, waren er enkele dagen 3 reach-stackers op het terrein, hetgeen vragen en leuke p(r)(l)aatjes opleverde.