Nieuws /

Honderdste D-TEC trailer voor Van der Most

Honderdste D-TEC trailer voor Van der Most

Onlangs leverde trailerfabrikant D-TEC voor de 100ste keer een trailer aan Van der Most Transport. 

Dit transportbedrijf, gespecialiseerd in het wegvervoer van zeecontainers, rijdt al jaren met de multifunctionele containertrailers van D-TEC.

“De aankoop van het 100ste containerchassis is voor zowel D-TEC als Van der Most een belangrijke mijlpaal”, aldus D-TEC directeur Gerrit van Vlastuin. In 1993 was de deelbare Combitrailer de eerste aankoop van Van der Most Transport. Deze investering werd al snel gevolgd door de aanschaf van multifunctionele Flexitrailers. Met de start van de LZV in Nederland was Van der Most ook van de partij met een D-TEC combinatie van 25,25 m.

Directeur Gert-Jan van der Most is dan ook tevreden over het D-TEC chassis. “Als transporteur is het belangrijk om zo laag mogelijke kosten te hebben. De D-TEC chassis zijn uitermate sterk en verder zijn de lage onderhoudskosten kenmerkend voor deze trailers.” Omdat Van der Most Transport een belangrijke afnemer op de Nederlandse thuismarkt is, wordt het transportbedrijf door de trailerfabrikant betrokken bij nieuwe ontwikkelingen aan het containerchassis.