Vacature Transport planner

Van der Most Transport BV is een toonaangevend bedrijf in het vervoer van zeecontainers over de weg. Dagelijks worden ruim honderd vrachtauto’s ingepland vanaf onze vestiging aan de Van Riemsdijkweg 16-18 te 3088HC Rotterdam. Voor onze klanten vervoeren wij zeecontainers vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West Europa.

Ter versterking van ons team op kantoor zijn wij op zoek naar een

 Transport Planner Zeecontainers

Het betreft een full-time functie waarvoor een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie in het zeecontainer wegvervoer is gewenst.

In ons moderne bedrijf  kom je te werken in een team van zeven collega’s. Met elkaar zorg je ervoor dat de transportopdrachten juist en efficiënt worden ingepland. Wij maken gebruik van een eigen transport management systeem dat in verbinding staat met de boordcomputer in de vrachtauto’s. Ook is er een koppeling met Portbase om containers voor te melden op de terminals. Voor een goede inzet en benutting van ons wagenpark hebben wij een eigen terrein en reach-stackers om containers op- en af te zetten. Ons bedrijf werkt volgens het kwaliteitssysteem SQAS.

Na een korte inwerkperiode wordt je (mede) verantwoordelijk voor een deel van de planning van onze ruim 110 vrachtwagens. Je onderhoudt contact met klanten, collega’s, chauffeurs en charters over de planning en uitvoering van de transportopdrachten.  

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die snel kan denken en handelen. Je bent in staat vooruit te plannen, de juiste keuzes te maken, prioriteiten te stellen en te multi-tasken. Zowel per telefoon als per email communiceer je makkelijk en duidelijk. Je bent accuraat en gewend om zelfstandig en/of in teamverband tientallen auto’s in te plannen. Tot slotte ben je flexibel en heb je geen 9-5 mentaliteit.

Een nieuwe collega bieden wij een uitdagende functie in een gezond en groeiend familiebedrijf. Ons bedrijf kent een informele werksfeer. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens de CAO voor het beroepsgoederenvervoer.

Heb je een aantal jaar werkervaring op de planning in het zeecontainer (weg)vervoer, ben je in het bezit van een MBO diploma niveau 4 of hoger en ben je toe aan een volgende stap in je carrière, dan komen we graag met je in contact.

Je sollicitatie kun je sturen naar info@vandermost.nl. Meer informatie over ons bedrijf kun je zien en lezen op deze website. Voor vragen over de functie kun je bellen met Paul Dijkshoorn, 010-4953744.

Een geschiktheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Delen

Van der Most Transport BV Rotterdam

Bezoek en volg Van der Most ook op: