Vacature Transport planner

Van der Most Transport BV is een toonaangevend bedrijf in het vervoer van zeecontainers over de weg. Dagelijks worden 125 vrachtauto’s ingepland vanaf onze vestiging aan de Van Riemsdijkweg te Rotterdam. Voor onze klanten vervoeren wij zeecontainers vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West Europa. Ter versterking van ons team op kantoor zijn wij op zoek naar een Transport Planner Zeecontainers.

Iets voor jou?

De functie Transport Planner zeecontainers betreft een full-time functie waarvoor een aantal jaar werkervaring bij een transportbedrijf gewenst is.

In ons moderne bedrijf kom je te werken in een team van zeven collega’s. Met elkaar zorg je ervoor dat de transporten juist en efficiënt worden ingepland. Voor een vlotte communicatie werken wij alleen met Nederlands sprekende chauffeurs. Naast een modern wagenpark hebben wij een eigen depot met reachstackers om containers open af te zetten.

Na een gedegen inwerkperiode wordt je (mede) verantwoordelijk voor gedeelte van de planning. Je onderhoudt contact met chauffeurs, charters en klanten over de planning en uitvoering van de transportopdrachten. Je bent de spil tussen klant en chauffeur.

Wij zoeken een gedreven persoon die het plannen in de vingers heeft. Je kan snel schakelen, de juiste keuzes maken en prioriteiten stellen. Met onze klanten en chauffeurs communiceer je prettig en duidelijk over de uitvoering van hun opdrachten. Het is belangrijk dat je zelfstandig maar zeker ook goed in teamverband kan werken.

Onze nieuwe collega bieden wij een uitdagende functie in een gezond familiebedrijf. Ons bedrijf kent een informele werksfeer. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens de CAO voor het beroepsgoederenvervoer.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Dan komen wij graag met je in contact! Stuur je sollicitatie naar: info@vandermost.nl

Voor vragen over de functie kun je bellen met Mark van der Most op:
010-4953744.

Delen