Vacature HR Functionaris

Van der Most Transport is een toonaangevend bedrijf in het wegtransport van zeecontainers. In en vanuit onze vestiging in de Rotterdamse Waalhaven werken ruim 170 vakbekwame medewerkers. Voor onze klanten vervoeren wij zeecontainers over de weg naar diverse bestemmingen in de Benelux en West Europa. Vanwege het vertrek van onze huidige HR medewerkster zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. De functie betreft:  HR Functionaris (32-40 uur per week).

Iets voor jou?

Voor een goede invulling van deze functie is aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie vereist, bij voorkeur opgedaan in de sector transport en logistiek. In ons moderne familiebedrijf wordt je (mede) verantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van ons personeelsbeleid en de operationele HR taken.

Wij zoeken een gedreven persoon met goede sociale vaardigheden. Je communiceert makkelijk en duidelijk met medewerkers en externe organisaties. Je hebt ervaring met HR processen, bent een toegankelijk aanspreekpunt voor collega’s en houdt jezelf staande in een ‘mannenwereld’.

Onze HR Functionaris verricht zelfstandig en/of in nauwe samenwerking met de operations manager o.a. de volgende werkzaamheden: administratieve afhandeling van in-en uitdiensttreding, opstellen van arbeidsovereenkomsten, registratie, begeleiding en bewaking van activiteiten rondom verzuimbegeleiding, verwerken van mutaties ten behoeve van de personeelsadministratie, werven en selecteren van nieuwe medewerkers, begeleiden en introduceren van nieuwe collega’s, organiseren van trainingen en keuringen, voeren van ontwikkelingsgesprekken en begeleiden van stagiaires. De salarisadministratie wordt verzorgd door een extern bureau. 

Wij bieden onze nieuwe collega een uitdagende functie in een gezond familiebedrijf. Ons bedrijf kent een prettige en informele werksfeer. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens de CAO voor het beroepsgoederenvervoer.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het jou leuk om je bij ons aan te sluiten?
Dan komen wij graag met je in contact!. Dit kun je doen door je sollicitatie te sturen naar info@vandermost.nl.

Voor vragen over de functie kun je bellen met Paul Dijkshoorn op 010-4953744.

Delen