Vacature chauffeur

Van der Most Transport BV is een toonaangevend bedrijf in het vervoer van zeecontainers over de weg. Dagelijks worden 125 vrachtauto’s ingepland vanaf onze vestiging aan de Van Riemsdijkweg te Rotterdam. Voor onze klanten vervoeren wij zeecontainers vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar allerlei bestemmingen in de Benelux en West Europa. Ter versterking van ons team zijn wij, vanaf onze standplaatsen in Rotterdam, Den Bosch en Tiel, op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. 

Iets voor jou?

Om voor een functie bij Van der Most Transport in aanmerking te komen dient u enige relevante rijervaring te hebben als vrachtwagenchauffeur. Verder bent u in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-E, bestuurderskaart ten behoeve van de digitale tachograaf en paspoort of identiteitsbewijs. Indien van toepassing dient u ook te beschikken over een chauffeursdiploma en/of code 95 op uw rijbewijs. Een ADR certificaat is wenselijk.

Wij verwachten van een medewerker inzet, flexibiliteit, betrokkenheid en bereidheid tot het volgen van cursussen. In verband met de standplaatsen Rotterdam, Den Bosch en Tiel woont een geschikte kandidaat in de regio (maximaal 15 kilometer vanaf de standplaats) en is hij in het bezit van eigen vervoer. Vanwege het belang van duidelijke communicatie moet u de Nederlandse taal goed beheersen.

Van der Most biedt werknemers correcte en tijdige betaling volgens de Nederlandse CAO beroepsgoederenvervoer. Chauffeurs rijden bij ons met een vaste auto en chassis. Het materiaal is goed onderhouden en wordt regelmatig gewassen. Wij bieden de mogelijkheid om voldoende overuren te maken en hebben afwisselend werk naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. 

Interesse?

Als je belangstelling hebt om bij ons te komen werken kun je op de volgende manieren solliciteren:

Een e-mail met je gegevens sturen naar: info@vandermost.nl of op deze website het sollicitatieformulier invullen.

Delen