Bedrijfsprofiel


Van der Most Transport is toonaangevend in het vervoer van deep-sea zeecontainers over de weg. Van der Most is een neutrale vervoerder met meer dan 25 jaar kennis & ervaring in de sector.

Van der Most beschikt over een gunstig gelegen eigen terrein met mogelijkheden voor op- en overslag. Van der Most heeft een groot eigen wagenpark en meer dan 140 chassis in allerlei soorten.

De medewerkers zijn ervaren en worden jaarlijks getraind. De automatisering en communicatie is modern en volledig geïntegreerd. Klanten, planners en chauffeurs kunnen snel en efficiënt werken door slimme koppelingen en digitale uitwisseling van informatie.

Van der Most Transport levert kwalitatief hoogwaardige transportdiensten. Het managementsysteem is gebaseerd op SQAS. De pijlers van het beleid zijn Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Beveiliging. Het systeem wordt jaarlijks op zijn effectiviteit beoordeeld.

Aandacht voor mensen, middelen en omgeving is bij Van der Most Transport dagelijkse praktijk. Veilig werken en beheersen van risico’s heeft constante aandacht. Oog voor detail, visie op de toekomst.

Bezoek en volg Van der Most ook op:

Wilt u weten wat Van der Most Transport voor u kan betekenen?
Bel 010 - 495 37 44 voor meer informatie.