Medewerkers


Een enthousiast en gemotiveerd team van logistieke medewerkers zet zich dagelijks in om uw zeecontainer op de juiste tijd op te halen of af te leveren bij de klant.

Ons bedrijf is gegroeid dankzij de inzet van goede en betrokken medewerkers. Inmiddels werken er meer dan 180 vakbekwame mensen bij Van der Most waarvan bijna 150 chauffeurs. Alle medewerkers wonen in de omgeving van Rotterdam en beheersen de Nederlandse taal.

Nieuwe medewerkers krijgen bij ons de tijd om het vak te leren. We zijn een erkend leerbedrijf voor chauffeurs, planners en logistiek medewerkers. Een ervaren mentor wijst hen de weg.

Onze chauffeurs rijden met een vaste trekker en oplegger. Ongeveer 90 % van onze transporten hebben bestemmingen binnen de Benelux. Indien gewenst rijden we ook naar andere bestemmingen in West-Europa.

Wij bieden onze chauffeurs correcte betaling volgens de CAO Beroepsgoederen vervoer. Er is gelegenheid om voldoende overuren te maken. Er zijn voor chauffeurs mogelijkheden om ‘s avond thuis of een nachtje van huis te zijn; de weekeinden zijn vrij.

Op zaterdag is er een eigen wasploeg van 2 chauffeurs en 10 scholieren aan het werk. Alle vrachtauto’s worden 1 x per 2 weken met de hand gewassen zodat ze maandag weer schoon, heel en veilig de weg op kunnen gaan.

Wilt u weten wat Van der Most Transport voor u kan betekenen?
Bel 010 - 495 37 44 voor meer informatie.