Vaste charters gezocht

Van der Most groeit ieder jaar waardoor er plaats is voor nieuwe vaste charters. Wij zoeken charters die graag voor ons willen rijden. Dit betreft veelal dagritten in de Benelux. Er zijn ook mogelijkheden voor meerdaagse ritten.

Iets voor jou?

Van der Most Transport zoekt charters voor het vervoer van zeecontainers vanaf Rotterdam/Antwerpen naar bestemmingen in de Benelux. De transporten zijn veelal dagritten in de Benelux rekening houdend met de standplaats. In overleg kan er doorgepland worden i.c.m. overnachtingen.

Wij komen graag in contact met transportondernemers gevestigd in Zuid-Holland / Utrecht / Brabant die in het bezit zijn van eigen materiaal. Ervaring in de zeecontainers en een eigen containerchassis is prettig maar niet noodzakelijk.

Voor een goede inzet en uitvoering van de transporten is eigen (afgesloten) parkeerterrein,  een Cargo Card en Alpha Pass nodig. Voor ritopdrachten en communicatie maken wij gebruik van een Transics App. Hiervoor is een Android smartphone nodig. Een ADR (stukgoed) uitrusting en certificaat is gewenst maar niet vereist.

Interesse?

Van der Most biedt haar charters een langdurige samenwerking, het gehele jaar werk en een goede omzet. U ontvangt een tarief per gereden container. Wachturen, extra werkzaamheden, tol, etc. worden vergoed. U kunt rekenen op correcte en tijdige betaling.

Bij interesse of voor vragen kunt u contact opnemen met Paul Dijkshoorn.

Bel 010-495 37 44

Of mail naar info@vandermost.nl

Delen

Wilt u weten wat Van der Most Transport voor u kan betekenen?
Bel 010 - 495 37 44 voor meer informatie.

Bezoek en volg Van der Most ook op: