Op/overslag


Sinds 2000 is ons bedrijf gevestigd aan de Van Riemsdijkweg16-18 in de Rotterdamse Waalhaven. Kantoor, panden en terrein zijn op één locatie samengebracht. Vanuit het kantoor vindt de gehele aansturing plaats. Op de terreinen worden auto’s geparkeerd en zeecontainers op- en overgeslagen.

Voor het handlen van zeecontainers beschikken wij over een aangepast terrein en 2 eigen Reach Stackers. Op werkdagen van 06.30 tot 20.00 uur en op verzoek daarbuiten kunnen wij u van dienst zijn met de op en overslag van containers.

Het vervoer van de zeecontainers wordt soms tijdelijk onderbroken. De reden hiervoor kan zijn in opdracht van de klant of in verband met interne efficiency. De onderbreking bestaat uit het tijdelijk opslaan van de container op het eigen terrein. De container wordt hiertoe van de vrachtauto afgehaald door een reach-stacker en op het terrein neergezet. Vanwege de veiligheid worden zeecontainers met de deuren naar elkaar gestacked.

Steeds vaker krijgen klanten te maken met hoge kosten voor demurrage (stageld voor de container op de terminal) of termijnen waarbinnen de container mag worden aangeleverd op de terminal (cargo windows). Om deze kosten te beperken kan Van der Most de container alvast van de terminal halen en tijdelijk opslaan op het beveiligd eigen terrein.

Na een korte periode van opslag wordt de container op een vrachtauto gezet voor het vervolg van het transport. Dit kan zijn het laden of lossen van de container of het inleveren van de volle of lege container bij een terminal of depot.

Op het terrein zijn ook aansluitingen voor reefercontainers aanwezig. Tevens is het mogelijk dat in opdracht van de klant containers door een extern buro op ons terrein gemeten worden op gas.

Van der Most kan ook buitenmaatse containers handlen. Hier zijn speciaal gekeurde materialen voor aanwezig.

Bezoek en volg Van der Most ook op:

Wilt u weten wat Van der Most Transport voor u kan betekenen?
Bel 010 - 495 37 44 voor meer informatie.