Materiaal


Wij rijden met de merken Mercedes Benz, DAF en Volvo. Onze auto’s worden goed onderhouden door erkende dealers. Iedere auto heeft een vast chassis. De auto’s zijn compleet uitgerust en beschikken over moderne communicatiemiddelen en een boardcomputer. Ruim 80% van onze vrachtauto’s voldoet aan de Europese emissiestandaard Euro 6.

Eco combi's
Sinds 2008 rijden wij met Lange Zware Voertuigen (LZV) of Eco-combi’s. Hiermee kunnen wij 20ft + 40ft of 3 x 20ft containers vervoeren. Sinds april 2014 is de 12e LZV in gebruik genomen. Voor het rijden met een LZV gelden extra voorwaarden. De chauffeur moet hiervoor een speciaal LZV certificaat hebben. Ook zijn er ontheffingen nodig voor het rijden op provinciale wegen van en naar kerngebieden.

Chassis
Bijna 100 van onze chassis zijn multi-functionele chassis en een kleine 20 combi-trailers van D-tec.
Sinds 2012 hebben we ook trailers voor het kiepen van 20ft + 40ft high-cube containers. Van der Most Transport beschikt over 4 diepladers (2 Semi-, 1 Euro- en 1 ketelbeddieplader) voor het vervoer van flat-rack en open-top zeecontainers met overhoogte en overbreedte.

Reach stackers
Voor de handling en opslag van containers hebben we 2 reach-stackers van het merk SMV. Deze reach-stackers kunnen volle containers tot een gewicht van 40 ton verplaatsen. Containers kunnen tot wel 5 hoog op elkaar gestapeld worden.


Bezoek en volg Van der Most ook op:

Wilt u weten wat Van der Most Transport voor u kan betekenen?
Bel 010 - 495 37 44 voor meer informatie.